tiistai 15. maaliskuuta 2016

Linkkaa blogisi!


Tää postaus on ollut jo pidempään suunnitteilla, samoten oma lukulista huutanut luettavaa, mut vasta nyt sain tän postauksen toteutuksen alle. Jos idea ei jollekin oo selvä, yksinkertastettuna linkkaat vaan oman blogisi tän postauksen kommentteihin pienen esittelyn kera. Käyn kaikki blogit läpi tän kuun lopulla ja nappaan sieltä omat suosikit esittelyyn. Lähinnä heppablogeja etsinnässä, mut miksei muitakin blogeja saisi linkkailla!:)

Asiat, mitä sun täytyy tehdä:
Kommentoi tähän postaukseen blogisi osoite ja kerro lyhyesti mistä blogistasi, eli mistä blogi kertoo.
Toivoisin, että pari lausetta mun blogista sanoisit, rakentava palaute on aina tervetullutta!
Viimenen linkityspäivä on 24.3.-16!
plussana olisi, että olisit blogini lukija, mutta jos liityt vaan siksi, että saattaisin arvostella blogisi, ei lukijaksi tarvitse tätä varten liittyä.

24 kommenttia:

 1. http://tiukastisatulassa.blogspot.fi/?m=1

  Blogini kertoo lähinnä hevosista ja siitä mitä itse puuhaan niiden kanssa. Blogissani seikkailee tuntiponeja ja vuokraponini. Kaikki postaukset ei välttämättä aina kerro hevosista tai ratsastuksesta mutta yritän silti pysyä hevosblogissa.

  Sinun blogiasi olen nyt viimeisen kuukauden ajan lukenut aika paljon. Ja on päässyt yhdeksi lempi blogeistani. Tykkään blogisi ulkoasusta paljon, se on yksinkertainen ja selkeä josta saa hyvin selvää.

  VastaaPoista
 2. http://sannajahepat.blogspot.fi/

  Olen 17-vuotias tyttö. Hoidan tuttuni shetlanninponia ja suomenhevosta. Blogi kertoo näistä hevosista ja mitä teen niiden kanssa. Lisäksi kerron blogissa välillä vähän myös omasta elämästäni lukiolaisena.

  Olen seuraillut blogiasi anonyymisti jonkin aikaa. Kirjoitat tosi kivoja postauksia mielestäni ja olet aktiivinen. :)

  VastaaPoista
 3. tallintarinoita.blogspot.fi

  Blogi kertoo kahden maastoratsun, kuuden vilkkaan vuohen, kolmen kissan, kahden kanin, kanan ja koiran arkisista askarista. Agility on kova sana blogin eläimille ja sen parissa touhuaa vähän jokainen eläin. :)

  Siun blogiin löysin ihan juuri äsken. Ulkoasu on tosi kiva ja piti pari kertaa katsoa tarkempaan että onko se meidän Sònata tuossa bannerissa! Kiva banneri, hyvälaatuiset kuvat ja muutenkin kiva ulkoasu.

  VastaaPoista
 4. http://onnea-etsimassa.blogspot.fi/

  Blogissa kerrotaan puuhailuista hevosten kanssa, lähinnä kuulumisia tuttujeni tallilta, jossa käyn ratsastamassa. Kuvapostauksia kisoista sekä välillä hevosiin liittymättömiä postauksia. Aika hiljaista on ollut nyt YO-kokeiden takia.

  Ensivaikutelmalta ulkoasu on kivan simppeli, mutta bannerin teksti on rakeista ja kuvakin voisi olla tarkempi. Kuvat ja teksti tasattu, mikä luo siistin vaikutelman. Kuvat hyvän kokoisia ja pääasiassa hyvälaatuisia, joskin vinoja paikoitellen. Kuvien mustavalkoisuusefektistä miinusta. Sivupalkin esittely hyvä.

  VastaaPoista
 5. katari-mmwii.blogspot.fi

  Kahden eestiläisen ratsuponin pihattoelämää seuraava blogi, jota kirjoittelee 18-vuotias tyttö.

  Blogisi ulkoasu ja kuvat ovet siistejä, mutta osittain puhekiellä kirjoitetut postaukset eivät oikein miellytä minua. Puhekielellä kirjoittamisen toimivuus tosin on tosin aika vahva mielipidekysymys :)

  VastaaPoista
 6. www.alliheppailee.blogspot.fi

  oma blogini on päiväkirja -tyylinen heppablogi johon päivittelen niin kuulumisia kuin silloin tällöin muita omia ajatuksia. tämän vuoden alusta aloitin yhteistyön uuden vuokrahevosen Viken kanssa ja olemmekin ehtineet käymään yhdessä jo yhdet koulu"kilpailut" :)

  en ole aikaisemmin käynyt blogissasi mutta tykkään erityisesti hyvälaatuisista kuvistasi! :)

  VastaaPoista
 7. http://daydreaming-nea.blogspot.fi/

  Blogissani kerron puuhailuista 8-vuotiaaksi kääntyvän liikutushevoseni Riinan kanssa. Tällähetkellä toivumme mun lihastulehduksesta ja Riinan vatsahaavasta, mutta muutoin treenaamme tavoitteellisesti niin koulussa kuin esteilläkin. Yo-kokeet ja tulevat yliopiston pääsykokeet haittaavat hieman blogin päivittämistä, mutta pyrin kirjoittamaan mahdollisimman usein! :)

  Sinun blogissasi vierailen nyt ensimmäistä kertaa ja pikaisen selailun jälkeen jäi lukulistalle. Kivan oloinen blogi ja mun silmää miellyttävä siisti ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 8. http://ponipomputtelua.blogspot.fi/

  Poksuttelua - blogi kertoo huhtikuussa 17-vuotta täyttävän lukiolaistytön ja torinhevosruunan elämästä. Poko on vuokrahevoseni, jota käyn ratsastamassa 2-3krt viikossa. Poko on toipunut kavionluunmurtumasta ja kestää normaalia käyttöä, mutta estekentät olemme saaneet haudata kokonaan.

  Löysin blogisi vasta äskettäin ja pidän paljon näkemästäni! :) Raikas, rento, mutta myös tyylikäs ulkoasu luo ihanan tunnelman lukijalle!

  VastaaPoista
 9. welifedream.blogspot.fi
  v. 2000 syntyneen tytön hevosblogi, johon mahtuu mukaan myös sillloin tällöin lifestylepostauksia. Blogissa seikkailee mukana ex-ravuri ja hevosrajaa hipova poni, joista kumpikaan ei ole omani.

  Tykkään sun blogin ulkoasusta todella paljon! Siisti ja erilainen, mitä olen yleensä tottunut näkemään! :) Ja mitä nyt selailin niin postaukset ovat hyvän pituisia ja niissä on paljon hyvälaatuisia, hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 10. http://reetuli.blogspot.fi/

  Pienten ponien elämää on nimensä mukaisesti kahden pienen ponineidin elämästä kertova blogi. Reeta ja Tanya kertovat siinä ihan itse touhuistaan. Sisältää arkisen ponielämän lisäksi ajoa, ohjasajoa, poniagilityä, varustejuttuja, näyttelyitä ja kisojakin joskus.

  Sinun blogissasi olen ensimmäistä kertaa, tulin facelinkityksesi kautta. Kivalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 11. http://possunn.blogspot.fi

  Töltin taikaa -blogia kirjoittaa 16-vuotias islanninhevosiin hurahtanut tyttö. Pääosissa vuokraissikka Blossi sekä tallielämä yleensäkin. Blogi on vielä uusi, joten paljoa juttuja ei ole toistaiseksi ilmestynyt.

  Blogiasi olen seuraillut jo pidemmän aikaa, etenkin islanninhevosaihe oli mielenkiintoinen, ja postaukset Päivölästä ja sen hepoista enemmän kuin kiinnostavia. Vaikket enää olekaan issikoista postaillut, on blogisi pysynyt edelleen suosikkejeni joukossa. Tekstit ovat sopivan pituisia, ja niitä ilmestyy mielestäni tarpeeksi usein. Plussaa hyvälaatuisista kuvista ja siististä ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 12. Hilmanmatkassa.blogspot.com
  Miun blogi kertoo miun hevosesta Hilmasta.

  En oo lukenu ku pari siun postausta mut ne on ollu tosi selviä ja semmosia et tekee mieli lukee enemmäki!😊

  VastaaPoista
 13. kamillaino.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13-vuotiaan heppatytön arjesta. Postauksissa esiintyy paljolti eläimiä, mutta myös kaikkea muutakin. Blogin suurin päätähti on vuokraponini, sekä perheen eläimet.

  Sun blogi on kyllä älyttömän hyvä! Postauksissa kivan monipuolisesti kuvia ja tekstiä, blogin ulkoasukin on tosi nätti! :)

  VastaaPoista
 14. http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.com

  Blogi kertoo nuoren (-97) ponitytön, Katan ja tämän vuokraponin, Muhkun yhteisistä treeneistä. Ratsukon yhteinen taival alkoi vasta helmikuun lopussa, joten on vielä paljon opittavaa!

  Siun blogisi vaikuttaa oikein kivalta: Löytyy selkeä ulkoasu,riittävästi & riittävän usein tekstiä, hyvälaatuisia kuvia ja videoitakin! (:

  (en ole omalla kännykällä, joten en jaksa kirjautua sisään omalle tilille... Heh)

  - Kata

  VastaaPoista
 15. http://www.itmightbeaunicorn.blogspot.com

  Blogi kertoo lähinnä 00-syntyneen tytön talleilusta, mutta sekaan mahtuu myös jotain lifestyletapaisia postauksia. Ponitähti on vielä 'uudehko' tuttavuus, nimittäin vuokraponini, Nf-ruuna Keni. Blogista voi lukea meidän menosta, eli koulutuuppauksesta, maastoilusta, peltoilusta, hyppäämisistä ja ties mistä, mitä me keksitään tehdä.

  Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, kiva ulkoasu ja tarpeeksi hyvälaatuisia kuvia :)

  VastaaPoista
 16. http://emiliajaponit.blogspot.com
  Blogi kertoo 01 syntyneestä tytöstä joka ratsastaa 4 eri ponia ja kilpailee aktiivisesti esteitä sekä koulua

  En ole lukenut sinun blogia niin hirveesti mutta pidän textistä ja ulkoasu on kiva

  VastaaPoista
 17. elaimetsydammessa.blogspot.com

  Blogi kertoo 12-vuotiaan tytön ratsastus harrastuksesta ja perheen koirasta Lorusta. Välillä myös muita postauksia ;)!

  En oo lukenu sinun blogia, mutta esittely sivut oli kivat ja hyvin kirjoitettu. Ulkoasu on sopivan yksin kertainen, paitsi bannerissa voisi olla jotain pientä lisäksi.

  VastaaPoista
 18. Kolme pientä riiviötä ja kaurakamut

  18-vuotias luonnonlapsi kirjoittelee kolmen agilitylampaan arjesta ja kuvan kauniista vuokrahevosesta, Kimberleystä. Videoita, kuvia ja omalaatuista huumoria. Lämpimästi tervetuloa! :)

  Pidän sun ulkoasusta, simppeli on kaunista. Sivupalkki on omaperäinen ja postaustahti hyvä. Postaukset monipuolisia ja pidin erityisesti Päivölän muistopostauksesta! Mitään muuta rakentavaa palautetta en keksi kuin sen, että puhekielisyyttä voisi joissain postauksissa vähän karsia. Aivan ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 19. Kassushetlanninponi.blogspot.fi

  Blogini kertoo shettiksestäni Kassusta ja meidän touhuiluista. Välillä teen postauksia muistakun aiheista mutta aika harvoin. Postauksia yritän kirjoittaa kerran viikkoon tai ainakin joka toinen viikko. Nyt lähiaikoina pitäis tulla useempikin postaus.

  Oon siis 03.

  Tykkään tosi paljo siun blogista, teet sopivan pitusia, selkeitä ja kivoja postauksia. Kuvat on hyvä laatusia ja pidän ulkoasusta. Esittely sivut on myös hyvät.

  VastaaPoista
 20. www.raviasydamentahtiin.blogspot.fi

  Ravia sydäemn tahtiin - blogia kirjoittelee -99 syntynyt Viivi. Postauksia tulee lähinnä tunneista Hubsilla ja Kiviojan Ponitallilla, mutta myös erikoispostauksia, kuulumisia, kisa - ja valmennuspostauksia mahtuu mukaan. Blogilla ei tällä hetkellä ole varsinaista päätähteä, vaan heppakamuja löytyy monia.

  Tykkään siun blogissa ulkoasusta ihan superpaljon ja siitä kuinka paljon siihen on panostettu! Kuvat ovat tosi hyvälaatuisia ja postauksia tulee säännöllisesti. Kaipaisin sekaan ehkä enemmän erikoispostauksia ja postausten otsikoihin voisi panostaa :D ;)

  VastaaPoista
 21. http://tmhopeless.blogspot.com

  Ratsastuksenohjaajaopiskelijan päiväkirja vaiheikkaista tapahtumista ruunaherransa kanssa. :-)

  VastaaPoista
 22. http://vanjasstyle.blogspot.fi/

  Kertoo 15-vuotiaan tytön elämästä tämän puoliylläpito hevosensa kanssa. Äskettäin alettu raapustaminen, ja tiuhaan tahtiin tulee postausta!

  Tykkään super paljon tästä sinun ulkoasusta. Banneri on yksinkertainen, mutta passaa tosi hyvin muuhun ulkoasuun. Pidän sun kirjoitus tyylistä, asiallinen mutta ripaus huumorin tajua siellä sun täällä tekee siitä mukavaa luettavaa. En nyt ensihätään keksi mitään negatiivista sanottavaa :D.

  VastaaPoista
 23. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jossa mukana myös oma 19-vuotias pv-ruuna. :)

  VastaaPoista
 24. sannijaprins.blogspot.fi

  No siehä nyt tiiiätki, mut heppablogi, mikä kertoo suurimmaks osalt miust ja Prinsist, mut mukan myös muit heppoi ja eläimiii :)

  Siu kirjotustyyli on hyvä, ja seki on hyvä et kerrot tosi selkeest mitä esim tunnil tehtii ja banneriki on kivan selkee :)

  VastaaPoista