tiistai 2. elokuuta 2016

Päivölän kanalauma | day 4

Torstaina herätys olikin tuntia myöhemmin, eli vasta varttia vaille kaheksan. Ite tosin heräsin jo puolen seittemän aikoihin auringon paistaessa suoraan silmiin, mut nukahdin onneks uudelleen. Kaheksalta suunnattiin aamupalalle, mä kävin aitan kautta heittämässä turhat tavarat sinne ja siitä suuntasin kahvion puolelle. Roosa lukikin jostain lappuselta mein ekan tunnin hepat, kun ne ei sinne taululle enää mahtuneet.

facelaatu ja rajaus, ainut kuva mikä Gaefasta ja musta oli saatavilla.. Senja pidän ilmeestäsi :D
Mä sain ekalle tunnille Gaefan, olin sitä yömaastoon toivonut mutten saanut, joten tolle tunnille Gaiffarin sain. Meiän porukka meni vasta tokana, joten lähdettiin siivoomaan uutta puolta. Meiän piti myös mennä rakentamaan leirikisarata, kun toi tunti oli siis pyhitetty leirikisoihin harjotteluun. Kuvaamaan ei ollenkaan ehditty, vaan radan rakentamisen jälkeen osa meni siivoomaan vanhan puolen loppuun, kun me lähdettiin Sonjan ja Hennan kanssa hakemaan Gaefa, Fleygur ja Hlökk. Tunti tosiaan mentiin siis eri hepoilla kun varsinaiset kisat ja satuloilla, kun kisoissa mentiin ilman satulaa.

Saatiin hepat hoideltua ja lähdettiin maneesille, melkein heti päästiin sisällekin. Siinä kiristelin satulavyön ja nousin kyytiin, jalustimet olin jo noin mitalla säätänyt tallissa ja ne olivatkin ihan hyvät. Lähettiin kävelemään, Roosa sano siinä et jännä nähä mut jonkun muun kun Pokkiksen kyydissä, vaikka Pokkiksella vaan kolme kertaa leirin aikana menin.:D Gaiffari tuntu kyllä aika pikkuselta ja ponimaisemmalta, vaikkei kokoeroa paljoa ole.

Jossain vaiheessa otettiin ohjat tuntumalle ja ruvettiin tekemään pysähyksiä ja voltteja. Gaefa pysähty kivasti istunnalla, volteilla poni tuntu niiin jäykältä Ginoon verrattuna.:D Käynnissä tultiin myös sitä siltaa pari kertaa, Gaefan kanssa meni ihan kivasti. Tän jälkeen otettiin tölttiä, Gaiffari oli kivan reipas. Pari kertaa tipahettiin raville, muuten meni ihan kivasti. En oo ihan varma, et otettiinko tässä välissä raviakin.

Tän jälkeen taidettiin ottaa vähän hyppelöitä, koska mein rataan kuulu este. Tultiin vuorotellen, este oli siinä katsomonpuoleisella pitkällä sivulla. En päässy ite ollenkaan Gaefan hyppyihin mukaan, olin niin tottunu Pokkiksen hyppytyyliin. Kuitenkaan en jäänyt suuhun kiinni millään kerralla, joten ei maailma kaatunut siihen. Nätisti poni kuitenkin hyppäs eikä ees tehnyt mitään yliliioteltuja hyppyjä.

Tän jälkeen tultiin pari kertaa se ite rata, me taidettiin olla ekoja. Muuten menin koko radan aika pitkälti töltissä, pujottelut tultiin käynnissä ettei kaadettaisi tötsiä. Sillalle myös tottakai käynnissä, sen jälkeen tölttiä ja pysähdys sujui ihan hyvin. Pysähdyksen jälkeen jatkoin päätyyn ravissa, sieltä laukannosto ja este, esteen jälkeen laukkarallitus maaliin. Siihen rallitukseen ei kauheesti ekalla kerralla lisää vauhtia saatu, kuitenkin ihan selkeesti mentiin pohkeesta eteen. Toinen kerta tultiin aika pitkälti samalla tavalla.

Loppukäynnit lähettiin kävelemään pihalle, kierrettiin maneesi pariin kertaan ja tultiin tallin edessä alas. Hoideltiin hepat pois ja sen jälkeen syötiin.Ruoan jälkeen lähettiin ajamaan RC-autoilla, oli hauskaa eikä ehkä koko leirin aikana missään naurettu niin paljoa. Tän jälkeen saatiinki viettää hetki vapaa-aikaa, mikä menikin johonkin epämääräseen biletykseen.:D Lähdettiinkin välipalan jälkeen kuvailemaan hoitsujen kanssa, ite tosin nappasin Pokkiksen kuvauskaveriksi, me otettiin Kristan kanssa Fidla ja Pokkis tallin puolelle, harjasin Pokkiksen ja lähdettiin ottamaan kuvia tamman kanssa. Aika paljon niitä kivoja kuvia tulikin. Käytiin sit Kristan ja Fidlan kanssa vähän kuvailemassa, ja lähdettiin vielä Even kanssa hakemaan Glod, kun halusinkin sit hoitsuni kanssa kuvia.

Puolen viiden maissa me lähdettiin Jarin johdolla seinäkiipeilemään. Mä en itse tosin kiivennyt, olihan siinä ihan kiva katsella kun muut kiipeili. Tän jälkeen jatkettiin vapaalla, jossain vaiheessa syötiin vähän grilliruokaa.

Seittemän aikoihin lähettiin talliin, otettiin hepat pihattoihin ja vissiin karsinahepat sisään, laitettiin ruuat valmiiksi. Kasin maissa myö eka yömaastoporukka otettiin mein ratsut sisään, mä menin Hlökillä. Hoidettiin hepat ja lähdettiin ulos nousemaan kyytiin.

Lähettiin siitä pihasta järjestyksessä Roosa&Kunst, Viivi&Ofelia, Siru&Gaefa, Roosa&Fleygur, Eve&Pokkis ja mä viimesenä Hlökin kanssa. Oltiin päästy vähän matkan päähän kuivurinmäestä, kun Hlökk ja Pokkis jo  jotain kahahdusta puskassa säikähtivät. Lähettiin laukkasuoralle päin, otettiin tölttiä/ravia ja töltin kautta laukkaa. Maasto menikin aika pitkälti kuunnellessa Roosan juttuja Leviltä, hauskaa oli! Välillä otettiin vähän sähäkempiä laukkalähtöjä, pari kertaa Roosa puhukin jostain muusta ja huusi sitten et nyt mennään laukkaa. Oltiin kyllä nopeita, mentiin pidempi lenkki ja koko reissuun meni vain n. 45minuuttia. Hlökkiltäkin vauhtia löytyi!

oli pakko uhrata saappaat maastoon, tallikengät pikkasen hiers..
Toinen porukka lähti maastoon, me ooteltiin tallituvassa ja hetki siinä ulkona katoksessa kameroiden kanssa, heidän maaston aikana alkoi sataakin. Toisten tullessa me lähdettiin laittamaan heinät karsinoihin ja pihattoihin, Sirun kanssa annettiin pihattotammoille ruuat ja vahittiin ne. Iltapalaa syötiin joskus yhentoista aikoihin, jonkun aikaa taas juteltiin tuvassa ja puolen yhden maissa suunnattiin nukkumaan, ite taas ylös ja aamusta viisastuneena laitoin ne verhot kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti