sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Maastakäsittelyä


Aatonaattona mä olin tallilla suunnilleen yhden maissa, Sannia sainkin odotella vähän pidemmän hetken. Puolen kahden aikoihin myö lähdettiin hakemaan hepat: mie Pokkiksen vanhan tallin pihatosta ja Sanni Prinsin uuden tallin pihatosta. Saatiin hepat aika nopeesti harjailtua ja kaviot putsattua, joskus puolen kahden jälkeen seikkailtiin jäisen tallipihan läpi maneesiin.

Mein ohjelmassa ei ollut oikeestaan mitään kummempia. Kiemureltiin tötsiä ja tehtiin kaikenlaisia kuvioita, pysähdyksiä ja muutamia ravipätkiäkin otettiin. Tötsien kiemurtelussa Pokkiksen kanssa ei ollut melkein mitään ongelmia, eikä miun itteni tarvinut edes kiertää niitä, kävelin vaan vieressä ja näytin tammalle että mistä mennään. Ilman naruakin pariin kertaan ne mentiin, eli poni oli ihan vapaana. Parit pätkät mentiinkin niin, että poninen oli kokonaan irti, mut pääosin narun päässä Pokkis mulla oli.

Ravailtiin parit pätkät melkeimpä suoraan, pari kertaa tein ite äkkipysähyksen testaten jyrääkö poni mut vai ei.:D Ei se jyrännyt. Kiemureltiin pari kertaa ravissakin, minkä jälkeen Sanni vielä sano miulle, et laitappas se poni tölttäämään. Kyllä sieltä pätkä tölttiä tulikin, kun otin toiseen käteen raipan vähän avuksi. Siitä sit käveltiin loppuaika ja palautettiin heppaset omiin tarhoihinsa.

Kävin vielä Sannin kanssa jakamassa jouluporkkanoita pihattoihin, tän jälkeen keräilin omat tavarani ja lähdin kotia kohti. Tiistaina tosiaan kiipeän seuraavan kerran inkkariponin kyytiin, katotaan millainen villi sielu Pokkiksella sillon on. Perjantaina mennäänkin Kristan kanssa taas Päivölään talleilemaan.:)

Miun jouluun voidaan tässä sen verran kurkata, etten mitään heppa-aiheista paketeista saanut, vaan saan uudet talviratsastushanskat jo etukäteen porukoilta, ja Pokkikselle löytyikin sattumalta Rahulan rehusta "edustuspäitset", mitkä on jo muutamissa, kuten tän postauksen, kuvissa näkyneetkin.

Huvikseen virittelin kameran maneesin kaiteelle kuvaamaan, laatu on mitä on..:D

2 kommenttia:

  1. Pokkis on kyllä niin söpö, ootte tosi hyvä pari :) Teidän meno näyttää hyvältä niin maasta kuin selästäkin, tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista