tiistai 25. huhtikuuta 2017

Vastauksia kysymyksiin

Parempi myöhään kun ei milloinkaan..? Hienosti venähti tämän postauksen julkaisu, kun tulikin kaikkea muuta julkaistavaa, ei tälle sopivaa väliä meinannut koskaan löytyä. Nyt kuitenkin saatte vastaukset helmikuun kysymyspostaukseen!

(c) Krista
Paras piirre Pokkiksessa, entä "huonoin"?
Paras on ehkä Pokkiksen niinsanottu seurallisuus, en keksinyt parempaakaan sanaa tuolle. Meinaan kuitenkin sitä, että Pokkis tulee pihatossa tökkimään, jos en heti mene sen luokse jne, aina jos koitan ottaa muista kuvia on jonkun turpa edessä.. Huonoin/se mistä mä en vähiten tykkää, on vuorostaan se, että tammalla menee jotkut jutut tosi helposti "tunteisiin", minkä takia saatetaan jostain pikkujutusta vääntää pidempi hetki.

Mitä Pokkiksen kanssa on kivointa tehdä? esim mennä ilman satulaa, maastoilla yms.
Pokkiksen kanssa touhuilu on ylipäänsä tosi kivaa ja mitään kivointa juttua on vaikeeta lähteä päättämään. Maastakäsin oon kyllä tykännyt tamman kanssa touhuilla, talutusmaastot on myös kivoja! Maastoilu selästä käsin on kivaa aina silloin, kun pikkukivet eivät muutu kirjavia poneja syöviksi hirviöiksi. Paha sanoa mitään tiettyä kun kaikki on niin kivaa, niin selästä- kuin maastäkäsinkin touhuilut!

Kivoin heppakuva, minkä oot tänä talvena/keväänä ottanut?


Lemppariyhteiskuva Pokkiksen kanssa?
Näitä on niin paljon, taidan rajata tän nyt vaan tähän kevääseen.
Tämä ehdoton lemppari tällä hetkellä! (c) Heidi
(c) Heidi
(c) Oona
Parhaimmat muistot Kopinsalmen ja Päivölän tuntiajoilta?
Kopisalmesta ehdottomasti tet-viikko ja elokuun vuokraukset! Vietettiin niin kivoja päiviä Ellin kanssa, ettei ne ihan hetkessä unohdu!
Päivölästä on paha sanoa, koska kävin tunneilla niin kauan. Marjakkiajat ovat jääneet tosi hyvin mieleen, samoin se aika kun käytiin Kristan ja Sannan kanssa tunneilla. Yksi maasto kyllä on jäänyt erityisesti mieleen, oltiin Kristan ja Sannan kanssa kolmestaan ja mein sillonen opettaja vaihtokin suunnitelmia niin, että mentiin maastoon. Siellä sitten paineltiin menemään välillä täysin tietämättömina siitä, missä edes oltiin. Leireiltä on myös jäänyt ihan unohtumattomia muistoja, porukkaa on kova ikävä!

Onko mitään tavotteita ratsastuksessa Pokkiksen/itses suhteen?
Pokkiksen kanssa oikeestaan se, että koitan aina vaan ratsastaa ponin niin hyväksi kuin saan, tölttiä paremmaksi ja vasenta laukkaa enemmin esille. Itseni suhteen ei ole muuta kuin pitää istunta suhteellisen hyvänä, mitä se ei kyllä enää edes ole..

Jos et ratsastais just Pokkiksella, kenet ottaisit mieluiten tilalle?
Jos joku pitää nimetä, niin issikoista paha sanoa, ehkä Eydis tai yhden kerran perusteella Glod, molemmat ovat kyllä tosi kivoja kavereita! Muista hepoista ehkä Gino, koska ruunaa kesällä vuokrasin ja jonkun verran tunneillakin Ginolla aikanaan menin. Ja tietty kaikki Pokkismaiset ponit kelpaavat aina!

(c) Heidi
Ensimmäinen tunti ekasta tallipäiväkirjastas?
Olen jo heittänyt ensimmäisen tallipäiväkirjani vintille johonkin laatikkoon, joten en siitä ensimmäistä tuntia osaa sanoa.. Nykyisestä (tai no jo vähän jäljessä olevasta) vihkosta ensimmäinen tunti on joku tunti Prinsillä.

Talli, jossa et oo vielä käynyt, mut haluisit käydä?
Lähialueiden talleista olen oikeastaan kaikilla käynyt, missä olen halunnutkin. Yksi paikka on, missä haluaisin uudelleen toivottavasti paremmalla menestyksellä joskus käydä, mutta juurikaan muita talleja ei mielessä ole.  

Mp Einola?
Tykkäsin! Oltiin siis 2015 marraskuussa viikonloppuleirillä Einolassa ja tälle keväälle kaavailtiin eri porukalla uutta reissua, mikä ei sitten onnistunutkaan. Oli miun mieleinen talli, vaikka tavallaan kokonsa puolesta pienempään oon tottunut, mutta silti homma tuntui hyvin toimivan. Toki iso hevosmäärä toi paljon valinnanvaraa ratsuihin ja olihan siinä viikonloppuna kiva päästä niin erilaisten heppojen kyytiin, vaikka puolet miun ratsuista aika pikkuponeja olivatkin!

Paras editoimasi video?
Omasta mielestä paras editoimani video on vielä hieman kesken leikkauspöydällä, joten tätä ette vielä tiedäkään! Tästä sitten myöhemmin lisää tuben puolella ainakin.

Kivoin kuvaamisen kohde?
Heppoja on aina kiva kuvata, leikki- ja estetunteja varsinkin. Mun kuvauskohteiden monipuolisuus on taas vähän kärsinyt, joten en oikein osaa sanoa mitään kivointa, kun muuta tulee sen verran harvemmin kuvailtua. 

(c) Jenni
Suosikki ratsastusvaate merkkisi?
Mitään suosikkimerkkiä ei multa löydy, en niitä omia varusteitakaan yleensä merkin perusteella kuitenkaan osta ja kaikki lähes kelpaa!

Mitkä on siun lemppari ratsastus varusteet?
Talvella Horzen toppaliivi oli rakkautta, minkä takia tosi hyvät B-Vertigon punaiset housut ovat jääneet vähän vähemmälle käytölle, koska tottakai ne väriyhdistelmät täytyy katsoa hyviksi.. Siinähän ne taisivat siis jo tullakin!

Millon viimeeks tipuit?
Kunnolla tipuin viimeksi vuosi sitten toukokuussa estetunnilla, kun Kamun kanssa tiet erkanivat esteen jälkeen. Kyseessä oli siis kahden laukan(?) sarja, mitä ennen oli vielä puomi. Siihen puomille tultiin jo jotenkin ihan hassusti enkä päässyt A-osan jälkeen kunnolla pystyyn, minkä seurauksena jotenkin roikuin B-osan kyydissä ja sieltä sitten hiekan laatua testailemaan.. Leirillä pariin kertaan valuin Flepan kyydistä alas, muttei niitä ehkä oikein tippumisiksi lasketa.

Lemppari ratsastuskuva Pokkiksen kanssa?
(c) Heidi
(c) Oona
(c) Krista
Paras/parhaat heppamuistot viime kesältä?
Elokuun vuokraukset ja Päivölän leiri heinäkuussa. Vuokrauksista olen niin paljon jauhanut, ettei niihin ehkä enää mitään lisättävää ole. Leiri oli viime kesänä meidän porukan osalta laatuaan viimeinen, eli nyt tulevana kesänä ei enää Päivölässä leireillä.. En oikeestaan edes osaa perustella, mikä siinä niin parasta oli, mein koko Kanalauma sen tietää. Joka vuosi ollaan aina oltu tosi tiivis porukka hyvällä hengellä kuten tänäkin vuonna ja onnistuttiin yhdessä tekemään paras mahdollinen viimeinen leiri!

Aijotko osallistuu Pokkiksen kanssa joihikki kisoihi?
Todennäköisesti en. Vappukatrillissa meidät kuitenkin näkee!

ponia ikävä ♥ (c) Sanna
(c) Krista
Minä vuodenaikana tykkäät eniten kuvata?
Kesällä pilviset päivät ovat ehkä olosuhteiltaan parhaita ja luonnonvaloa riittää, talvesta en tykkää koska lumi onnistuu aina miun otokset pilaamaan.. Tottakai se vähän riippuu kuvaskohteestakin, mun kuvauskohteilleni kevät ja kesä niitä parhaita aikoja ovat.

Onks siul mitää tavotteita kuvaamisen suhteen?
Ainahan niitä tavoitteita löytyy, minulla tosin ehkä enemmin haaveena on, että jossain roolissa kuvaaminen saattaisi olla miun työtäkin, ei kuitenkaan kokopäiväisesti, mutta jossain määrin. Tän toteutumista pidän tosin erittäin epätodennäköisenä, ei taida taidot riittää..

Milloin aloitit bloggaamisen? Miksi? 
En edes muista minä vuonna ensimmäisen blogini perustin, mutta tämä blogi on ollut hengissä jo vuodesta 2014, mutta sitä edellinen blogi oli pystyssä jo vuonna 2012. Syytä en edes muista, mutta aina olen tykännyt kirjoittaa ja siitä se sitten kai on lähtenyt.

3 kommenttia: