lauantai 14. lokakuuta 2017

Neljä kivaa heppamuistoa

...menneeltä kesältä.Mun kesään heppailuja mahtui edelliskesää vähemmän, mutta silti ihan kiva määrä. Tällä kertaa ajattelin koota neljä kivaa heppamuistoa viime kesältä yhteen postauksen. Aluksi pidin valintaa ihan helppona tehtävänä, mutta faktahan on, ettei valita todellakaan ollut helppo. Monet talleilut jäivät tästä ulkopuolelle, joten pitää muistaa, että jokainen tallikerta oli kiva, mutta tässä nyt tiivistettynä neljä erityisesti mieleen jäänyttä Päivöläkertaa! Numeron perässä myös linkki kyseisen tallireissun postaukseen!


ilme kohdallaan, (c) Heidi
..jos tuota voi edes tunniksi sanoa, koska itsenäisesti hypättiin. Mietittiin Sannin kanssa hyvissä ajoin, millaisia esteitä laitetaan, ja vaikkei heinäpaaliestettä aikaan saatu, tuli esteistä silti ihan kivoja. Tuo oli ehdottomasti paras hyppykerta mun ja Pokkiksen yhteisellä ajalla ikinä, huomaa kyllä myös ponin laukan parantuneen! Hienosti heppa hyppäsi kaikki pelottavatkin esteet ja tosi hyvin myös jaksoi, kun tuolle kerralle vähän enemmän hyppyjä tuli! Ei kannata väittää, ettei Pokkis ole esteponi, mun kanssa se ainakin on!


(c) Jenni
Aira Toivolan ratsastuspilates kuuluu ehdottomasti mun parhaisiin heppamuistoihin tältä menneeltä kesältä. Mun istunta todellakin tarvitsi apua, ja sitä se myös sai. Ja kyllä muuten tuntui seuraavana päivänä! Puolikuntoisena selviydyin itse yllättävän hyvin tunnista, eikä kuntokaan loppunut, vasta viimeisellä ravikierroksella meinasi yskä painaa päälle. Hyvin ovat Airan vinkit kestäneet mielessä, tammikuussa sitten uudestaan!


vieläkin tuppaa olemaan vaikeuksia omien suosikkien valinnassa! (c) Oona Pitkonen
 (c) Oona Pitkonen
 (c) Oona Pitkonen
Tämä melkein pääsi ykkösjutuksi koko kesältä, ja onkin oikeastaan jaetulla ykkössijalla, kuten minäkin olin tämän kuvausjutun suhteen (arvottiin sittenkin kaksi voittajaa siis). Ihan läpällä mä osallistuin Oona Pitkosen arvontaan Instagramissa, ja noh, mun reaktio voittoon oli myös sen mukainen. Olin vielä edellisenä päivänä jollekin mun kaverille sanonut vitsillä, että olisi niin kiva saada kunnon kuvia, mutta kun en tunne lähipiiristä ketään itseäni parempaa kuvaajaa, ja etten mä sitä arvontaa tule voittamaan. Näköjään kuitenkin voitin, ja edelleen ihailen noita kuvia niin paljon! En ole varmaan vieläkään hehkuttaa tarpeeksi, miten onnellinen näistä olen!


(c) Jenni tai Heidi
(c) Heidi
Kai sen voi vaan jotenkin todistaa, että ne rennolla meiningillä vietetyt pitkät tallipäivät hyvässä seurassa ovat ihan parhaita ikinä. Mun lemppariksi kesältä nousikin ihan normaali tallireissu kesäkuun alusta, jolloin Jenni ja Heidi liittyivät miun seuraan. 

Tuona päivänä ei edes tapahtunut mitään ihmeellistä. Me käytiin ottamassa ponista ja musta kuvia, mä ihan normaalisti ratsastin, eikä poni ollut mitenkään erityisen huono tai hyväkään, aika normaali. Suoritettiin vielä lisää kuvailuita laitsalla ja vietettiin pienimuotoista piknikiä omien eväidemme ja mun kaiuttimen kanssa kalliolla auringonpaisteessa. Mulle on jäänyt niin hyvin mieleen fiilikset tuolta päivältä, mä olin silloin vain niin onnellinen.

Haluaisitteko lisää tämän tyylisiä postauksia?
Mitkä ovat sun kesältä mieleenjääneimpiä juttuja?

ps. neljä siksi, koska tuntuu, että aina näissä on viisi tai kolme asiaa. Tällä kertaa viisi oli liikaa ja kolme liian vähän!;)

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! Haittaisko jos ite toteuttaisin samanlaisen jossain vaiheessa, ihan super hyvä idea nimittäin! Näitä lisää!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit! Näitä todellakin tulossa lisää, kun on niin helppoja ja nopeita toteuttaa.:)

   Ja tietenkin saat omaan blogiisi tälläsen tehdä, olisi kiva lukea jonkun muun kirjoittamana tälläisiä myös (ja mun blogia saa tottakai halutessaan piilomainostaa idean lähteenä:D)!

   Poista
 2. Tää oli kyllä super kivasti toteutettu postaus ja tykkäsin todella paljon noista kuvista! Voisit tehdä vaikka talven jälkeen samanlaisen postauksen? Sen verran kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit! Talven jälkeen varmaan tälläinen myös tulossa, mutta todennäköisesti keksin joitain muitakin aiheita vielä ennen sitä, mistä tälläisen voisin toteuttaa. Sen verran helppoja ja nopeita kirjoitella, että pystyy jotain kiireen keskellä julkaisemaankin!:D

   Poista
 3. Todella kivasti toteutettu postaus ja tässä oli kyllä kiva idea! Voisit tehdä samanlaisen postauksen samalla idealla syksyn jälkeen tai sitten talven jälkeen! Miksei, vaikka joka vuodenaika?

  Tosi ihania heppa muistoja ja nuo Oonan ottamat kuvat on kyllä, niin ihania! Tosi upeeta et pääsit voittamaan sen kisan ja sait sitten itsellesi niitä hyviä kuvia!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joka vuodenajasta näitä tulossakin! Oon kyllä onnellinen siitä, että se arpaonni kerrankin suosi.:)

   Poista
 4. Olipa ihania kuvia teistä otettu! Kuulosti kaikki jutut todella hauskoilta, varsinkin tuota ratsastuspilatesta olisi kiva kokeilla.

  Tämän tyylinen postaus olisi kyllä kiva lukea myöhemminkin! Mulla mieleenjäänein tapahtuma kesällä oli varmaankin tuntsarit Takkulassa, se oli upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kuvat ovat munkin mielestä tosi kivoja, onneksi myös kavereilla on silmää tuohon kuvaamiseen! Tuo ratsastuspilates oli kyllä ihan tosi tehokasta, jos sulle koskaan mahdollisuus siihen tulee, niin suosittelen.

   Näitä tälläisiä postauksia tosiaan tulossa lisää! Ja voin vaan kuvitella, miten hieno kokemus ne tuntsarit sulle oli!:)

   Poista