maanantai 26. helmikuuta 2018

Pakkaspäivä kameran takana


Sunnuntailta päädyin perumaan talleilut, ihan vain omaa terveyttäni kerrankin ajatellen. Antibiootit onneksi kuitenkin purivat tähän tautiin ja olo on ollut jo useamman päivän ihan siedettävä! Jospa sitten ensi viikonloppuna pääsisin palailemaan itsekin ponin kyytiin.. 

Lauantaina kuitenkin suuntasin jälleen Sirun mukana Kopinsalmeen! Toissa viikonloppuna olin myös kameran takana mukana, mutta koska mun lattiamajoitus Sirun lattialle oli myös toteutettava, saatiin sovittua vielä toiset kuvailut ennen Kopinsalmen ponien muuttoa toiselle tallille. Tämä jäikin siis viimeiseksi kerrakseni Kopinsalmessa, jää kyllä ikävä kaikkia kuvausreissuja ja omia tuntiaikojani tuolla tallilla!

Sirun kanssa kuitenkin tosiaan talleiltiin, heivasin omaisuuteni ensin Sirulle, minkä jälkeen pakkauduttiin autoon ja suunnattiin tallille. En lähtisi sanomaan, että lämpötila ulkona oli ihanteellisin kuvauksille (pakkasta -18 asteen paikkeilla), mutta kummasti sitä aina päätyy jotain tekemään kavereiden hyväksi! Omaan silmääni pakkaspäivän auringonpaiste teki kuvista kuitenkin ihan tosi kivoja, enkä loppujen lopuksi edes jäätynyt kuoliaaksi, joten ihan hyvä fiilis näistä kuvailuista jäi!

Mun kuvausjuttuja voi tosiaan seurailla instassa @photographybytiiak!


Mikä oli sun lempparikuva? Olisiko tälläisille postauksille kiinnostusta jatkossakin?

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä upeita kuvia! Tykkään erityisesti noista poseerauskuvista ja kuva numero 5 on suosikkini :) Tälläisiä postauksia olisi kyllä kiva nähdä useamminkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi! Noista poseerauskuvista tuli kyllä omaankin silmään kivoja, onneksi sain noin upean kaksikon kameran eteen! Yritän näitä alkaa jatkossa toteuttamaan useammin, kun ehdin kavereita kuvaamaan, hevosvalokuvaus on kuitenkin suuri osa hevosharrastustanikin .:)

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia kaikki! Pakkaspäivinä on kyllä kiva olla kameran takana, kun silloin tuntuu aina kuvat onnistuvan aika kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakkaspäivinä tulee kyllä kivoja kuvia, kun auringonpaiste on aika varmasti taattu. Ainut vaan, että kuvaajan osalta myös syväjäätyminen on satavarma asia..:D

   Poista