perjantai 9. maaliskuuta 2018

Minäkö vuoden 2017 mielipidevaikuttaja?

Mun palkinto ei valitettavasti ole vielä saapunut kotiin asti, joten postauksen teemaan sopivia kuvia ei oikein ole. Yritin kuitenkin etsiä materiaaleja, joissa esiinnyn edes jollain tasolla blogin sisällön tuottamiseen liittyvissä hommissa, mutta sekin oli hieman haastavaa. (c) Heidi
Viime viikonloppuna Helsinki Horse Fair -messujen yhteydessä palkittiin vuoden 2017 parhaimpia hevosblogeja eri kategorioissa. Itse en pyytänyt ketään ehdottamaan blogiani mihinkään yleisöäänestyksen kategorioista, eikä niissä oikeastaan ollut edes vaihtoehtoa, mihin oma blogini olisi mielestäni sopinut. En myöskään ole koskaan hakenut blogillani mitään sen suurempaa, joten tälläkään kerralla mitään en tavoitellut, ja aika pian unohdinkin hetkeksi koko blogiexpon.

Varsinaisesti seuraavan kerran muistin koko blogiexpon kuullessani Playsson.netin oman raadin valinneen minut "Vuoden mielipidevaikuttaja" -palkinnon saajaksi. Pakko todeta, että mä hämmennyin ihan huolella, eikä mikään asia ole tullut mulle hetkeen niin puskista. En todellakaan olisi osannut kuvitella, että juuri mut valitaan! Tulee mieleen niin monta muutakin blogia, jotka tuon palkinnon olisivat ansainneet itseäni paljon enemmän.

ensimmäinen (c) Siru, loput mun snäpistä. Olin onnistunut ton toisen ilmasemaan tosi sekavasti mun kavereille, joten piti vähän selkeämäksi muokata tähän postaukseen (ja melkein tätä vasten tuon kuvan otin, kun kuvausjuttujen lisäksi muuta ei löytynyt).
"Playsson.netin oma raati on päättänyt palkita Tiia Käyhtyn ja Tää on mun hetki -blogin Mielipidevaikuttaja -palkinnolla. Palkinto myönnetään bloggaajalle, joka on tuonut parhaiten postauksissaan julki omia mielipiteitään sekä ajatuksiaan. Vaikuttaja -titteli on vielä liian vahva termi, mutta blogin suunta on jo oikea ja potentiaalia kasvuun!"
Mulla ei tule mieleen montaakaan postausta viime vuodelta, missä olisin tuonut mielipiteeni suoraan ilmi (omaan mieleeni tulevat lähinnä tekijänoikeuspostaus ja yhden postauksen loppupuolella muutama sananen hevosen kohtaamisesta liikenteessä), mutta tietty lukijan ja kirjoittajan näkökulmissa on eroa. Mun kohdalla tuntuu, että tuo ajatusten ilmi tuominen sopii kuitenkin paremmin itseeni.

(c) Heidi/Jenni
Olisi ollut siistiä päästä paikan päälle messuille, eikä lippujen suhteen olisi tullut ongelmaa muutoin, kuin junamatkan kohdalla, mutta olin onnistunut jo tuon viikonlopun täyttämään kaikella muulla. Myös muita bloggaajia olisi ollut ihan superkivaa päästä näkemään, mutta ehkä vielä joskus! Onnistuin kuitenkin hämmennykseltäni kuvaamaan pienen kiitosvideon (mikä tuntui tosi oudolta, koska en varsinaisesti tiennyt, ketä mun olisi pitänyt kiittää:D), mitä en todellakaan halua katsoa uudestaan (Playsson.netin yt-kanavalta löytyy jos joku sen välttämättä haluaa nähdä). Nyt kuitenkin ajatuksiani selviteltyä pystyn ehkä vähän parempaan tässä postauksessa.

Playsson.netin raati sai jo kiitoksensa, mutten mä tajunnut, että vaikkei tuota palkintoa voitettukaan yleisöäänestyksellä, on teillä lukijoilla tietty suuri vaikutus tässäkin asiassa! Ilman teitä ja ihania kommentteja ja tsemppejä tuskin enää edes kirjoittaisin blogia, enkä olisi saanut näinkään hyvää mahdollisuutta kehittää itseäni kirjoittajana. Vaikka blogin hautaaminen on käynyt mielessä useampaan kertaan, on sen fiiliksen saanut aina pyyhkiä pois kivojen kommenttien ja muiden bloggaajien kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen!

// Vihdoin ehdin palailemaan blogin puolelle! Mulla alkoi tosiaan autokoulu tällä viikolla, maanantaista torstaihin illat menivät Savitaipale-Lappeenranta-Savitaipale -väliä ravatessa teoriatuntien merkeissä ja kotona piti vielä tehdä seuraavalle päivälle tehtävät valmiiksi. Onneksi jatkossa mulla on tunnit vaan kahtena iltana viikossa, joten ehdin toivottavasti niiden ja koulun ohella myös blogin puolelle. Huomenna lauantaina suuntana on Päivölän tallinsisäiset harkkarit kameran takana, ja sunnuntaina menen taas normaaliin tapaan talleilemaan!

2 kommenttia:

  1. Onnea hurjasti! Oli varmasti mukava yllätys kuulla, että sinun blogi on valittu vuoden mielipidevaikuttajaksi. Tosi hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuli kyllä mulle itselleni ihan puskista, mutta tosi kiva yllätys oli tää juttu!:)

      Poista