torstai 1. maaliskuuta 2018

Neljä kivaa heppamuistoa 2.0

..viime vuoden lopulta ja tämän vuoden alkupuolelta.


(c) Sanna
Viime syksynä julkaisin postauksen, missä kerroin neljä kivaa heppamuistoa menneeltä kesältä. Päätin samalla, että tuo postaus tulisi vielä saamaan jatko-osan, ja nyt vihdoin olisi sen aika! Päätin rajata tämän postauksen aikajakson viime vuoden loppupuolelta tämän vuoden alkupuoliskolle, jotta teillä lukijoillakin saattaisi olla joitain muistikuvia kyseisistä postauksista. Valinnat olivat tälläkin kerralla vaikeita, ja monia kivoja tallipäiviä jäi tästä ulkopuolelle. On pakko todeta, että jokaiselta tallikerralta on jotain kivaa jäänyt mieleen! Olisin oikein hyvin voinut listata tähän kuluneen puolen vuoden jokaisen tallipäivän, mutta ehkä nämä kuitenkin nousevat tällä kertaa hieman ylitse muiden.

4. Talvimaastopäivä

(c) Sanna, mulla ei ollut oikein mitään maastokuvaa tähän, joten yksi kuva meidän maastakäsittelypäivältä tähän väliin!
Tammikuun alussa maastoiltiin Sannin ja ponien kanssa. Päästiin maastoilemaan ihan urakalla, molemmilla kaksi ratsua. Ensin käytiin Framin ja Prinsin kanssa kiertämässä rantatien mäkilenkki kävellen, ja sitten vielä ihan kunnon maastossa, minä Pokkiksella ja Sanni Rjupalla.

Oli hauskaa vähän märästä säästä huolimatta, poneilla oli vauhti päällä ja ne selkeästi nauttivat maastosta! Pokkis olisi laukkapätkillä pinkonut minkä jaloistaan pääsi, mutta vähän tuo keli kuskia pelotti ja sen takia jouduin ottamaan aika paljon kiinni.. Kesää ja kunnon maastokelejä odotellessa, jospa tulevana kesänä maastoiltaisiin mennettä kesää enemmän!

Joulukuussa talleiltiin Sirun ja Sannin kanssa ja vieteltiin Pokkiksen kanssa ihan rentoa päivää. Ratsastus sujui kivasti, innostuttiin tulemaan pariin kertaan pientä kavalettia ja poni oli ihan innoissaan! Tuosta päivästä niin kivan teki kuitenkin ihan huippuseura, oli tosi hauskaa ja niitä "mukamas hauskoja" juttuja ja naurukuolemia riitti!


(c) Sanni
Tammikuun lopulla pääsin osallistumaan elämäni toiseen ratsastuspilatekseen! Päästiin treenailemaan istuntaa ihan kunnolla ravissa, koin itse kunnon "ahaa"-elämyksiä ja huomasin kyydissä keikkumisen helpottuvan huomattavasti, kun istuin kyydissä taas oikein. Pokkis myös esitteli villiä puoltaan ja minä ennustajantaitojani todetessani ennen tuntia, että ihan varmana yksi lumikokkare putoaa katolta juuri, kun ollaan siinä kohdalla maneesin sisällä, ja noh, tämähän sitten tapahtui. Mulle jäi kuitenkin ihan superhyvä fiilis tuosta tunnista, toivottavasti päästään Airan silmien alle vielä jatkossakin!

Joulukuussa, aatonaattona, vietettiin perinteeksi muodostuvaa maastakäsittelypäivää. Oli ihan huippukiva päivä, meillä oli tallilla ihan huippuporukka, menoon mahtui huonoja ja parempia vitsejä, sekä naurukuolemia. Alun perin tarkoitus oli viettää tallipäivää Sannin ja ponien kanssa, mutta innostuin pyytämään Oonaa mukaan, edellisenä päivänä Krista kyseli kyytitarvetta, ja lopulta Sannakin innostui pitkästä aikaa lähtemään kameran taakse! Tuolta päivältä saatiinkin ihan huippukivoja kuvia, mutta sitäkin tärkeämpänä ihania muistoja hyvällä porukalla!


Onko teillä jotakin "ylitse muiden" -linjalla mieleen jäänyttä tallipäivää lähiajoilta?
Pitäisikö tämän postaussarjan tyngän saada lisää jatkoa?

4 kommenttia:

 1. Nää kuulostaa kyllä ihanilta päiviltä! Etenkin tuo klinikka olisi ainakin omalla kohdallani varmasti se kohokohta :D Tämän vuoden puolelta ei oikeastaan ole jäänyt mieleen muuta kuin viime viikkoinen ratsastustunti, joka olikin ensimmäinen sellainen piiiitkään aikaan :DD
  Mä ainakin mielelläni lukisin tälle jatkoakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika jännää, että mulla kohokohdiksi yleensä nousevat ne ihan normaalit, hyvällä porukalla vietetyt päivät!:D Toki aina kaikki spessut jututkin ovat ihan superkivoja ja jäävät mieleen!

   Tuo tunti oli varmasti myös kiva kokemus, varsinkin, jos harvemmin tunneilla käy! Mä oon itsekin pidemmän aikaa miettinyt meneväni (tosin ponin ratsastettavuuden takia, omia virheitä oon päässyt noilla Airan tunneilla korjailemaan), mutten oo vieläkään saanut aikaan. Ehkä vielä jonakin päivänä..:D

   Pitääpi koittaa keväämmällä kirjoitella taas jatkoa tälle sarjalle!:)

   Poista
 2. Tämä postausidea on kyllä todella kiva ja tämä on toteutettu mukavan lyhyesti ja ytimekkäästi. Näitä postauksia ehdottomasti lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on ihanan helppoa ja nopeeta toteuttaakin, joten näitä on varmasti tulossa lisää, ehkä jopa vähän erilaisilla teemoilla! Tosi kivaa materiaalia just sellaisiin väleihin, kun ei muuta ehdi kirjoittamaan.:)

   Poista