keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Menneen kevään kuvauksia


On varmaan huomattavissa, että blogin suhteen viimeset puolitoista kuukautta on menty aika pitkälti puoliteholla. Siihen on tietysti omalla tasollaan vaikuttanut Pokkiksen saikku, minkä myötä myös otin lähes kaiken irti mahdollisuudesta pieneen blogilomaan. Puoliteholla tosin tullaan vielä menemään: vielä nämä tulevat puolitoista viikkoa väännetään koulujuttua täysillä, kesällä vietän töissä seitsemän viikkoa, ja sekaan pitäisi mahduttaa myös biologian ja englannin opiskelua - aineet, joiden merkeissä vietän kaksi elämäni ensimmäistä eväsretkeä yo-kirjoitusten merkeissä. Kaiken tuon  (ja autokoulun) sekaan totta kai mahdutan parhaani mukaan kaikkea kivaa, kuvaamisesta ja heppailusta lähtien!

Enkä ole ehkä ikinä elämässäni kirjoittanut noin sekavaa aloituskappaletta, mutta näillä mennään. Harvoin avaan talleilujen ulkopuolista elämää tänne blogin puolelle millään tasolla, mutta siinä olikin tiivistettynä mun mennyt kuukausi ja tuleva kesä tiivistettynä. Pakko todeta, että edelleen tuntuu vähän hurjalta, että mun täysi-ikäistyminen on alle kahden kuukauden päässä, ja vuoden päästä (toivottavasti) ylioppilasjuhlatkin ovat jo aika lähellä.

Tätä postausta aloin kuitenkin kirjoittamaan, koska halusin julkaista teille vähän viime aikojen kuvia, omaa käsialaani. Maaliskuussa näitä postauksia tulikin ulos kolme, vaiko peräti neljä kappaletta, mutta nyt näiden julkaisu on vähän päässyt jäämään.

Kuvauksia olen suorittanut aika mukavasti kuluneen kevään aikana. Kahdet kisat, useammat uudet vakkarikuvattavat, mutta myös perus keskiviikkoporukan kuvaukset ovat mahtuneet aika hyvin tähän mun vuoden kiireisimpään ajanjaksoon. Kesälle kuvailusuunnitelmia on jo tehty, niin omalta osaltani kameran taakse, mutta näillä näkymin tullaan päätymään kameran eteen myös Pokkiksen kanssa. Pokkiskuulumisia kirjoittelen vielä tän viikon aikana!

Omia suosikkikuvia saa jälleen heitellä kommentteihin!


6 kommenttia:

 1. 5 & 8 olivat mun lempparit (jos tekstin yllä olevaa kuvaa ei oteta laskuihin mukaan) :D
  Mitä tavoitteita sulle/teillä on tulevalle kesälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Rantsun maisemat on kyllä ihan mielettömän otolliset kuvailuille, onneksi mulla on tällä hetkellä useampikin kuvattava siellä!

   Varsinaisia kesätavoitteita mulla ei itseasiassa edes ole..:D Omalla kohdalla ainoa varsinainen tavoite on päästä inssi läpi, mutta nopeasti mietittynä omiin tavoitteisiin lukeutuu kyllä kuvaamisessa kehittyminen, taas kerran. Pokkiksen kanssa ei tavoitteita ole, enkä niitä oikeastaan edes halua asettaa. Tai no, ehkä voisi sanoa, että tavoite on pitää homma molemmille hauskana ja kivana!

   Poista
 2. Niin upeita kuvia kaikki, joten oman suosikkikuvan valitseminen tuottaisi niin paljon haasteita, että jätän sen tällä kertaa suosiolla välistä. Näitä tällaisia kuvapostauksia voisin katsella myös jatkossakin, sillä nuo kuvauskohteet ovat niin upeita, mutta myös yhtä upeita ovat kuvatkin! Näitä siis ehdottomasti lisää!!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Aino! Näitä on jatkossakin tulossa varmasti, nää on niin helppoja toteutuksenkin kannalta!:)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Hyvä etten ole ainoa, jonka kesä vaikuttaa kamalan kiireiseltä, jo nyt ihan hengästyttää kaikki menot mitä on suunniteltu... ;D Lempaprikuviksi valikoitui saippuakuplakuva ja vedessä otetut kuvat, ihanan kesäisiä!

  VastaaPoista